Om At Work Skolen

At Work Skolen blev startet i 1994 og tilbyder i dag spændende og anvendelige uddannelser og kurser inden for kostvejledning, wellbeing, træning, mindfulness, positiv psykologi, massage og meget mere.

Vi uddanner tusindvis hvert år, har daghold, aftenhold og weekendhold, og du kan få undervisning i hele landet eller på Internettet.

Din garanti for faglighed og kvalitet

På skolen lægger vi stor vægt på kvaliteten af undervisere og det faglige indhold, så vi kan sikre dig det bedste udbytte.

Vi uddanner alle, som har lyst til at arbejde med sundhed, hvilket spænder vidt i alle aldersgrupper, hvor vi uddanner trænere, massører, sundhedscoaches, kostvejledere, mindfulness instruktører m.fl.

I virksomheder videreuddanner vi HR-personale, sikkerhedsudvalg, sygeplejersker, farmakonomer, lægesekretærer, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

En del af At Work A/S

At Work Skolen er en del af At Work A/S, hvis vision er at fremme sundhed og livskvalitet.

Læs om At Work A/S

Tværfagligt underviserteam

At Work Skolens underviserteam er tværfagligt og består af læger, fysioterapeuter, sygeplejersker, ernæringseksperter, psykologer, konsulenter, personlige trænere, massører m.fl.

Alle underviserne står sammen om at give dig det bedste undervisningsforløb med relevante og brugbare kompetencer.

At Work Skolen anvender professionelt undervisningsudstyr og på vores uddannelser og kurser udleveres grundigt undervisningsmateriale, hvoraf store dele ofte er udarbejdet specielt til At Work Skolen. Alt undervisningsmateriale er naturligvis altid inkluderet i prisen.

Vi arbejder evidensbaseret og på uddannelserne benyttes eksterne censorer, såsom læger, fysioterapeuter og ernæringseksperter, hvilket er din sikkerhed for kvalitet.

Se vores undervisere her

Fagligt niveau gennem statsautoriserede fagfolk

Mange kurser og uddannelser indenfor sundhed er ikke underlagt faglige eller andre offentlige kvalitetskrav. Dette har medført et næsten lovløst marked uden kontrol af det faglige niveau, hvorfor At Work altid har sat sig i front ved at fagligheden er forsvarlig.

Styrken ved At Work Skolens uddannelser og kurser er, at de primært er udviklet af statsautoriserede fagfolk, så der for eksempel er fysioterapeuter, læger, psykologer m.fl. bag udviklingen, men ligeledes i selve undervisningen, så der altid er fuld faglig og korrekt undervisning.

Direktion og tilknyttede bestyrelsesmedlemmer

Camilla Hilbrands
Founder & Innovator samt bestyrelsesformand for At Work A/S, MBA in International Management. Grundlægger af At Work Healthcare og At Work Skolen samt ansvarlig for udviklingen af produkter og uddannelser.

Søren Munch Jensen
CEO / Administrerende direktør og medlem af bestyrelsen for At Work A/S.

Malik Møller
Medlem af bestyrelsen for At Work A/S. Malik arbejder til dagligt som læge på Dronnings Ingrids Hospital i Nuuk, Grønland.

Mere om ledelsen og bestyrelsen